![Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008](/media/thumb/8b/ca/product-Zalivne.-Kholodtsi.-Farshirovani-stravi-Sklyar-S.S.-2008-cropper-_8bca687d5af4c9c0402391c81717d4d0.ipthumb612x460prop.jpg)
![Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008](/media/thumb/55/5b/product-Zalivne.-Kholodtsi.-Farshirovani-stravi-Sklyar-S.S.-2008_555b81f3ec66e38c65da0706e6b4ceb8.ipthumb612x460prop.jpg)
![Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008](/media/thumb/48/2f/product-Zalivne.-Kholodtsi.-Farshirovani-stravi-Sklyar-S.S.-2008_482f28946e10f11a77142b813b392c12.ipthumb612x460prop.jpg)
![Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008](/media/thumb/76/66/product-Zalivne.-Kholodtsi.-Farshirovani-stravi-Sklyar-S.S.-2008_766672408f44e9ff61fa417cc89806ff.ipthumb612x460prop.jpg)
![Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008](/media/thumb/b8/ba/product-Zalivne.-Kholodtsi.-Farshirovani-stravi-Sklyar-S.S.-2008_b8babb2afad59875ef150df2e96486eb.ipthumb612x460prop.jpg)
Догляд за кімнатними рослинами. Практичні поради любителям квітів - Воронцов В.В. 2002 Скарби сарматських вождів та стародавні міста Поволжя - Булатова Н.М., Дворніченко В.В., інш 1989 Твори в 2 томах - Ярослав Гашек 1983
У кожної господині є улюблені страви, і вони досить часто з'являються на столі.
А іноді так хочеться приготувати щось нове і незвичайне, щось приголомшливо смачне, щоб почути слова захоплення і визнання. Книги серії включають рецепти саме таких, найкращих страв. Холодець, приготований на міцному відварі, і холодець, вдосконалена різновид холодцю, - прикраса будь-якого столу, яке чудово доповнюють фаршировані страви. А муси і фрукти в желе стануть чудовим десертом. І чудово те, що всю цю смакоту можна приготувати з різноманітних продуктів і подати як в якості закуски, так і основного блюда.
Пам'ятайте, що кожен рецепт - це лише підказка, за допомогою якої можна творити, удосконалюючи блюдо і свою кулінарну майстерність.
Кулінарія-це мистецтво, доступне всім!
Найменування | Ціна |
Вечеря це просто - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Домашнє консервування - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Корисна та смачна пісна кухня - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Обіди по-домашньому - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Святкові салати на будь-який сезон - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Страви з м'яса та птиці - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Фантазії з овочів та фруктів - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Чудеса випічки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Швидкі сніданки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|