Нехудожня література, Кулінарія, Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965, Видавництво Экономика, Рік 1965, Сторінок 183, Формат 84х108/32, Малюнки Так, Мова російською В наявності 111 грн! Доставка по Києву, Харкову, Чернігову та Україні. Консультація безкоштовно, Телефонуйте +38(063)590-88-73. Книжковий магазин з продажу б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок, листівок..
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965

Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965

Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965
Как приготовить дома кондитерские и другие изделия из муки, сладкие блюда, варенье, соки и припасы на зиму - М. П. Даниленко 1965 (російською мовою).
111 UAH
Код товару: 2584
в наявності
Про товар

Про товар Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965

З борошна, солодкі страви, варення, соки і припаси на зиму

Завдання книги-допомогти домашнім господаркам, в першу чергу молодим і не досвідченим в кулінарії, навчитися швидко, смачно і красиво приготувати в домашніх умовах кондитерські та інші вироби з тіста, цукру і ягід, заготовити на зиму варення, соки, фруктові та ягідні припаси. Книга складається з семи глав.

У першому розділі наводяться загальні відомості про кухонному посуді, необхідної для приготування в домашніх умовах кондитерських виробів і солодких страв, а також про способи її застосування.

Друга глава присвячена підготовці сировини для напівфабрикатів і заготовок.

Третя глава містить рецептуру і опис технологічного процесу виготовлення в домашніх умовах кондитерських виробів з тіста різних видів: дріжджового, прісного, заварного, бісквітного, пісочного та інших.

У четвертому розділі наводяться рецептура і технологія приготування різних фаршів і начинок для борошняних кондитерських виробів.

П'ята глава включає в рецептуру і опис технологічних процесів приготування напівфабрикатів — кремів, глазурі; промочки, помадки, що йдуть для обробки і оформлення кондитерських виробів.

У шосту главу входять рецептура і опис технології приготування солодких страв,

У сьомому розділі зібрані відомості про різні способи варіння варення, джему, повидла з ягід і плодів, а також про способи заготівлі припасів і плодово-ягідних соків.

Користуються книгою слід мати на увазі, що рецептура кондитерських виробів дається без начинок і фаршів. Це зроблено для того, щоб не обмежувати господиню одним яким-небудь видом фаршу для виробу, а дати їй можливість широкого вибору за своїм бажанням.

У цій книзі вміщено 183 рецепта на різні борошняні кондитерські вироби і 114 рецептів на фарші, креми, глазурі, помадки, солодкі страви, варення, припаси і соки. Але навіть ця кількість рецептів не може, звичайно, повністю задовольнити різні смаки господинь. Рецепти в книзі дані переважно простіші за складом продуктів і нескладні за технологією виготовлення.

Характеристики

Характеристики Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965

Властивості Характеристики
Видавництво Экономика
Рік 1965
Сторінок 183
Формат 84х108/32
Малюнки Так
Мова російською
Відгуки