![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/1c/2d/product-cropper-_1c2da32386e76f664e5c696f6d4f1992.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/d7/ea/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_d7eaa598b878e333d68d12b37f9723f0.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/6a/60/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_6a604e2ad923a7ea87426301a284f233.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/d2/86/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_d2867e7553b3139a15c572ab982b234b.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/c3/03/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_c30324734fa4842c33a2c33f0d2a7fb7.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/0b/d0/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_0bd0dd28c5c01f4cf91e67959fe225f2.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/bf/51/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_bf51460dd69b38d500b3024181549ee7.ipthumb612x460prop.jpg)
![Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965 Як приготувати вдома кондитерські вироби - Даниленко М.П. 1965](/media/thumb/04/e2/product-Yak-prigotuvati-vdoma-konditerski-virobi-Danilenko-M.P.-1965_04e28a60416f4210ac5fc171db97ad28.ipthumb612x460prop.jpg)
Догляд за кімнатними рослинами. Практичні поради любителям квітів - Воронцов В.В. 2002 Скарби сарматських вождів та стародавні міста Поволжя - Булатова Н.М., Дворніченко В.В., інш 1989 Твори в 2 томах - Ярослав Гашек 1983
Завдання книги-допомогти домашнім господаркам, в першу чергу молодим і не досвідченим в кулінарії, навчитися швидко, смачно і красиво приготувати в домашніх умовах кондитерські та інші вироби з тіста, цукру і ягід, заготовити на зиму варення, соки, фруктові та ягідні припаси. Книга складається з семи глав.
У першому розділі наводяться загальні відомості про кухонному посуді, необхідної для приготування в домашніх умовах кондитерських виробів і солодких страв, а також про способи її застосування.
Друга глава присвячена підготовці сировини для напівфабрикатів і заготовок.
Третя глава містить рецептуру і опис технологічного процесу виготовлення в домашніх умовах кондитерських виробів з тіста різних видів: дріжджового, прісного, заварного, бісквітного, пісочного та інших.
У четвертому розділі наводяться рецептура і технологія приготування різних фаршів і начинок для борошняних кондитерських виробів.
П'ята глава включає в рецептуру і опис технологічних процесів приготування напівфабрикатів — кремів, глазурі; промочки, помадки, що йдуть для обробки і оформлення кондитерських виробів.
У шосту главу входять рецептура і опис технології приготування солодких страв,
У сьомому розділі зібрані відомості про різні способи варіння варення, джему, повидла з ягід і плодів, а також про способи заготівлі припасів і плодово-ягідних соків.
Користуються книгою слід мати на увазі, що рецептура кондитерських виробів дається без начинок і фаршів. Це зроблено для того, щоб не обмежувати господиню одним яким-небудь видом фаршу для виробу, а дати їй можливість широкого вибору за своїм бажанням.
У цій книзі вміщено 183 рецепта на різні борошняні кондитерські вироби і 114 рецептів на фарші, креми, глазурі, помадки, солодкі страви, варення, припаси і соки. Але навіть ця кількість рецептів не може, звичайно, повністю задовольнити різні смаки господинь. Рецепти в книзі дані переважно простіші за складом продуктів і нескладні за технологією виготовлення.