Нехудожня література, Кулінарія, Підручники, Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988, Видавництво Экономика, Рік 1988, Сторінок 304, Малюнки Ні, Формат 60х90/16, Мова російською В наявності 29 грн! Доставка по Києву, Харкову, Чернігову та Україні. Консультація безкоштовно, Телефонуйте +38(063)590-88-73. Книжковий магазин з продажу б/в літератури, старих книжок, енциклопедій, поетичних збірок, листівок..
Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988
Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988
Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988
Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988
Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988
Технология приготовления пищи - Николай Ковалев, Людмила Сальникова. Видавництво Экономика 1988 рік. 304 сторінок. Без Російською мовою. ISBN 5-282-00035-0
Про товар

Про товар Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Технологія приготування їжі: Навчальний посібник для студентів, які навчаються за спеціальністю 1016 "Технологія громадського харчування".

У підручнику розглядаються основні способи і прийоми механічної і теплової обробки сировини і напівфабрикатів, технологія приготування і оформлення страв і гарнірів: супів, соусів, овочевих страв і гарнірів, страв з круп, бобових і макаронних виробів, м'яса, риби, яєць, сиру, а також солодких страв і виробів на тесту.

  • Третє видання (2-е видання 1983 р.) перероблено відповідно до нової збірки рецептур.
Характеристики

Характеристики Технологія приготування їжі - Ковалев М.І., Сальникова Л.К. 1988

Властивості Характеристики
Видавництво Экономика
Рік 1988
Сторінок 304
Малюнки Ні
Формат 60х90/16
Мова російською
Відгуки
Див. також: Підручники