У кожної господині є улюблені страви, і вони досить часто з'являються на столі. А іноді так хочеться приготувати щось нове і незвичайне, щось приголомшливо смачне, щоб почути слова захоплення і визнання.
М'ясо є високопоживним продуктом, і головна його перевага - білки, які сприяють регуляції і самовідновлення організму. Книга розповідає про те, як правильно вибрати і обробити м'ясо, зберігши всі його властивості, і пропонує безліч цікавих і смачних страв з м'яса і птиці.
Найменування | Ціна |
Вечеря це просто - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Домашнє консервування - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Корисна та смачна пісна кухня - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Обіди по-домашньому - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Святкові салати на будь-який сезон - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Страви з м'яса та птиці - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Фантазії з овочів та фруктів - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Чудеса випічки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Швидкі сніданки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|