Книга містить рецепти з приготування молдавських страв і страв, широко застосовуваних в молдавській кухні.
У керівництві є поради молодим кухарям і домашнім господаркам по обробці ряду продуктів, їх раціональному використанню та зберіганню, а також порядок заготівлі плодів, овочів і деяких виробів з м'яса і птиці шляхом консервування їх в домашніх умовах.
Зміст:
Холодні закуски. Перші страви. Страви з овочів. Страви з макаронних виробів і круп. Страви з яєць і сиру. Страви з риби. Страви з м'яса. Страви з птиці. Страви на гратарі. Соус. Вироби з тіста. Домашні заготовки на зиму: Сушка. Соління. Квашення. Мочіння. Консервування. Натуральні плодові і фруктово-ягідні пюре і соки. Компоти, варення, повидло. Консервування м'яса і птиці.
Властивості | Характеристики |
Видавництво | Картя молдавеняскэ |
Рік | 1961 |
Сторінок | 248 |
Формат | 60х92/16 |
Малюнки | Так |
Мова | російською |