Піст-це певний період, коли на віруючих людей Церквою накладається заборона або обмеження в споживанні продуктів тваринного походження, і в першу чергу м'ясної їжі.
У цій книзі наведені рецепти страв з рослинних продуктів-овочів, грибів, плодів і ягід, а також зерномучних виробів, які можна готувати в дні посту.
Кулінарні рецепти викладені в традиційній послідовності-холодні салати і закуски, перші, другі і солодкі страви, напої.
Найменування | Ціна |
Вечеря це просто - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Домашнє консервування - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Корисна та смачна пісна кухня - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Обіди по-домашньому - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Святкові салати на будь-який сезон - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Страви з м'яса та птиці - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Фантазії з овочів та фруктів - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Чудеса випічки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Швидкі сніданки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|