Догляд за кімнатними рослинами. Практичні поради любителям квітів - Воронцов В.В. 2002 Скарби сарматських вождів та стародавні міста Поволжя - Булатова Н.М., Дворніченко В.В., інш 1989 Твори в 2 томах - Ярослав Гашек 1983
Ектор Ісмаель Хіменес-Браво (ісп. Héctor Ismael Jiménez-Bravo, нар. 14 січня 1972 року, Букараманга, Колумбія) — канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен, телеведучий. Суддя проєкту МастерШеф Україна, викладач кулінарного мистецтва, засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group. Володар престижної кулінарної премії «The World Master Chef».
Кулінарна концепція Ектора Браво побудована на ідеях мультикультуралізму та поєднанні найрізноманітніших способів приготування їжі. Ектор Браво — засновник власного кулінарного стилю «Nuevo Latino». Він поєднує латиноамериканські кулінарні традиції, французьку вишуканість і делікатність азійської кухні. Основу страв складає м'ясо, свіжа риба та морепродукти.