Книга розповідає про різні способи зберігання і переробки овочів, грибів, фруктів і ягід.
Надано поради та рекомендації щодо вибору продуктів, запропоновано традиційні та оригінальні рецепти їх консервування. На допомогу господиням книга про домашнє консервування.
Рецепти про різні види консервування овочів, фруктів, грибів, ягід доповнені порадами і кольоровими ілюстраціями.
Оригінальні рецепти мають відмінний смак, і привабливий, що викликає апетит вид.
Найменування | Ціна |
Вечеря це просто - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Домашнє консервування - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Заливне. Холодці. Фаршировані страви - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Корисна та смачна пісна кухня - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Обіди по-домашньому - Скляр С.С. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Святкові салати на будь-який сезон - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Страви з м'яса та птиці - Воробйова Т.М., Гаврилова Т.О. 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Фантазії з овочів та фруктів - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Чудеса випічки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|
Швидкі сніданки - 2008 |
56 UAH
в наличии
|