Книга Англійською та Китайською мовами.
Вперше опубліковано в 1983 році; це 2-е перероблене видання англійською мовою 1986 року.
189 сторінок з кольоровими фотографіями спереду і змістом ззаду.
Серед вишуканих страв-обсмажені у фритюрі листя шпинату. Рецепти з традиційними назвами в китайських ієрогліфах від Beijing Minzu Hotel & Beijing Hongbinlou.
До вишуканих страв відносяться смажені листя шпинату, представлені у вигляді "риби".
Рецепти:
Editor: Wang Yanrong
Assistant Editor: Yu Shenquan
Pictographers: Wu Yinbo and Yan Zhongy
Edited and Published by Zhaohua Publishing House A subsidiary of China Publications Centre 21 Chengongzhuang Xilu, Beijing Printed by Beijing
Foreign Languages Printing House 19 Chegongzhuang Xilu, Beijing Distributed by China International book trading Corporation (Guoji Shudian) No. 2 Cegongzhuang Xilo P.O. Box 399, Beijing China
CHINESE COOKING
怎样做中国菜
ZHAOHUA PUBLISHING HOUSE 1986
Властивості | Характеристики |
Видавництво | Zhaohua Publishing House |
Рік | 1986 |
Сторінок | 202 |
Малюнки | Так |
Мова | Англійською, Китайською |