Гусєв П.П., Галонская Е.В., Срослова А.А. - Бібліотечка овочівника.
У книзі викладено значення, використання та біологічні особливості великої кількості овочевих культур. Дана характеристика районованим і перспективним сортам для Татарської АРСР.
На підставі узагальнення досвіду передових господарств і науково-дослідних установ викладена інтенсивна технологія вирощування овочів у відкритому грунті, в весняних теплицях, парниках і під тимчасовими плівковими укриттями. Описано умови зберігання і способи переробки овочів. Надано поради щодо вирощування овочів на присадибних ділянках та в колективних садах. Книга розрахована на широке коло читачів: керівників господарств, агрономів, бригадирів, ланкових, студентів сільськогосподарських технікумів і вузів і овочівників-аматорів. Розділ "огірки, гарбузи, кабачки і патисони" написаний кандидатом с.х. наук, доцентом Е. В. Галонской, розділ «зберігання і найпростіша переробка овочів» кандидатом с. х. наук А. А. Срословой; «Індустріальна технологія обробітку моркви в радгоспі «овочівник» у співавторстві з директором радгоспу В. С. Іднатулліним; інші розділи кандидатом біологічних наук, доцентом, заслуженим агрономом РРФСР П. П. Гусєвим.
Властивості | Характеристики |
Рік | 1989 |
Сторінок | 160 |
Малюнки | Так |
Формат | 60х90/16 |
Видавництво | Татарское книжное издательство |
Мова | російською |