У книзі викладено значення, використання та біологічні особливості великої кількості овочевих культур.
Дана характеристика районованим і перспективним сортам для Татарської АРСР.
На підставі узагальнення досвіду передових господарств і науково-дослідних установ викладена інтенсивна технологія вирощування овочів у відкритому грунті, в весняних теплицях, парниках і під тимчасовими плівковими укриттями.
Описано умови зберігання і способи переробки овочів.
Надано поради щодо вирощування овочів на присадибних ділянках та в колективних садах. Книга розрахована на широке коло читачів: керівників господарств, агрономів, бригадирів, ланкових, студентів сільськогосподарських технікумів і вузів і овочівників-аматорів.
Розділ "огірки, гарбузи, кабачки і патисони» написаний кандидатом з наук, доцентом Е.В. Галонской, розділ "зберігання і найпростіша переробка овочів" кандидатом с-г. наук А. А. Срословой; «Індустріальна технологія обробітку моркви в радгоспі "овочівник" у співавторстві з директором радгоспу В. С. Ідіатулліним; інші розділи кандидатом біологічних наук, доцентом, заслуженим агрономом РФСР П. П. Гусевим.
Властивості | Характеристики |
Видавництво | Татарское книжное издателство |
Рік | 1989 |
Сторінок | 160 |
Малюнки | Так |
Формат | 60х90/16 |
Мова | російською |